Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe ga je om met grond en overig materiaal wat vrijkomt bij je project?

Oktober 2024

Ingenieursbureau land onderzoekt en adviseert bij vrijkomend materiaal!
 

Bij reconstructies van de openbare ruimte voeren wij als ingenieursbureau tal van onderzoeken uit voor onze opdrachtgevers. Naast dat deze onderzoeken iets vertellen over de huidige staat van de vrijkomende materialen, denken wij steeds vaker met onze opdrachtgever mee over hoe je met dit materiaal om kan gaan op een efficiënte en duurzame manier.

Aan de hand van onze onderzoeken, zoals asfalt-, fundatie-, en bodemonderzoek, brengen wij overzichtelijk in kaart welke materialen aanwezig zijn in het projectgebied. Daarnaast bepalen wij wat de hergebruikmogelijkheden zijn en uiteraard wat de hoeveelheden hiervan zijn. 

Deze uitkomsten analyseren wij en vertalen wij naar een grond- en reststromenplan. En om het zo inzichtelijk mogelijk te maken, worden deze onderzoeksresultaten op een tekening weer gegeven. Hierbij geven we per laag aan wat de hergebruikmogelijkheden zijn. Ideaal voor werkvoorbereiders, toezichthouders en aannemers!

Zo helpen wij onze opdrachtgevers met vindingrijke oplossingen voor morgen en wordt hun project efficiënter qua tijd, kosten en duurzaamheid!